Citronfromage er en frisk og lækker dessert at servere for gæsterne

Mange danskere syntes, at desserten er den lækreste ret at få i forbindelse med en tre-retters middag. En del af den danske befolkning har en sød tand, og derfor kan det være svært ikke at være nysgerrig efter, hvad der bliver serveret til dessert. Det er meget individuelt hvad danskerne er til. Nogle er vilde med is, mens andre foretrækker en form for kage. Det er altid værten der bestemmer hvad menuen skal stå på. Find på en lækker dessert, så gæsterne får lyst til en ekstra portion. 

Opskriften på en god citronfromage

En god og lækker citronfromage er frisk i smagen og er både syrlig og cremet på samme tid. Derudover skal den være hjemmelavet, da det altid vil være det bedste resultat. Der findes mange gode opskrifter på citronfromage, som er værd at prøve. Det gode ved internettet er at du altid kan se om andre danskere, der har prøvet opskriften, har givet den gode eller dårlige anmeldelser. Du skal klart gå efter en opskrift, som der med garanti har fået gode anmeldelser. Har du ikke serveret citronfromage før, anbefales det, at du får lavet en test først. På denne måde kan du afprøve opskriften og finde ud af, om resultatet bliver godt. 

Derfor skal du servere citronfromage

Citronfromage som dessert er en let ret, som gør, at den ikke ligger tungt i maven. Derfor kan dine gæster godt tillade sig at bede om en ekstra portion, så sørg gerne for, at der er lidt i overskud. Opskriften er ret simpel at følge og det som kræver mest tid er, at desserten skal have lov til at sætte sig på køl. Det betyder at du kan lave desserten i god tid og lade den få lov til at trække i køleskabet. 

Gør anretningen så indbydende som mulig 

Der er ingen rigtig eller forkert måde at anrette en citronfromage på. Det vigtigste er at desserten ser lækker ud således, at gæsternes tænder løber i vand. Du kan f.eks. vælge at anrette desserten i en lille skål, så det er muligt at bede om en portion nummer to. Du kan pynte desserten med citronskiver, sukkerperler eller spiselige blomster. Et ekstra touch er med til at peppe desserten lidt mere op, så gæsterne ikke kan vente med at få den første bid. 

En sikker vinder 

Du går aldrig forkert i byen ved at servere en citronfromage for dine gæster. De fleste kan lide den klassiske dessert og kan nemt have plads til et par mundfulde, selvom de er mætte efter middagen.